Lily Allen ipak nastavlja s glazbenom karijerom i objavljuje novo izdanje

1598

S obzirom na veliki uspjeh drugog studijskog albuma Lily Allen – “It’s Not Me, It’s You“, ne čudi kako će 16. studenog biti objavljeno specijalno deluxe izdanje albuma.

Naziva “It’s Not Me, It’s You: Special Edition” sadržavat će CD i DVD disk, na kojima će se uz originalni popis pjesama naći i akustične verzije pjesama “The Fear”, “Womanizer”, “Mr. Blue Sky” i drugih, kao i snimka londonskog koncerta održanog u dvorani Shepherd’s Bush te intervjui i video-spotovi.

Također, dobra vijest za sve fanove ove karizmatične Britanke – nedugo nakon njene izjave kako se više ne želi baviti glazbom, službeni blog na kojem je Lily napisala taj post je ‘zatvoren’, a njen glasnogovornik je izjavio kako je ta rečenica izvučena iz konteksta te dodao ‘Lily ne odustaje od pop glazbe i nastavlja promovirati svoj posljednji studijski album‘.

Muziku podržava

Sukladno tome, na njenoj službenoj stranici objavljeni su datumi turneje za sljedeću godinu, koji uključuju turneju po Australiji u siječnju te nekoliko nastupa u Velikoj Britaniji u ožujku.

Ovo nije prvi put da poznata pjevačica ‘odustaje’ od glazbe, a zatim joj se vraća…Ipak, u nekoliko je intervjua istaknula kako je odlučila posvetiti se ‘potpuno novom poslu, koji ne uključuje glazbu’.

No valja naglasiti kako službene potvrde o njenoj ‘mirovini’ još uvijek nema.

Muziku podržava