Lil’ Kim premijerno pred hrvatskom publikom

2129

Grammyem nagrađena američka reperica Lil’ Kim po prvi put će posjetiti Lijepu našu, te nastupiti u čak tri grada – Zagrebu, Splitu i Zadru.

Osim po energičnom nastupu, nekolicini hitova, uključujući i “Lady Marmalade”, sitna ali dinamitna Kim široj publici je poznata i po ljubavnoj vezi s ubijenim reperom Notorius B.I.G., kome je posvetila album “The Notorius K.I.M.“.

Kimberly Denise Jones, kako joj je pravo ime, okušala se i u filmskoj industriji te snimila nekoliko primjećenih filmova, poput “Ona je sve to”, “Zoolander” i dr. O njenom burnom i nimalo dosadnom životu svjedoči i činjenica da je 2005. godina završila i iza rešetaka, zbog lažnog iskaza vezanog uz pucnjavu u kojoj su sudjelovao njen prijatelj.

Muziku podržava

Lil’ Kim prvo će se predstaviti zagrebačkoj publici, 14. prosinca u klubu Aquarius, zatim će 16. prosinca nastupiti u splitskom Hemingway Baru a svoju kratku hrvatsku turneju privest će kraju 17. prosinca, kada će nastupiti u zadarskom Arsenalu.

Pretprodajna cijena ulaznice iznosi 150 Kn, dok će na dan koncerta biti 180 Kn. Ulaznice je moguće kupiti u spomenutim klubovima.

Muziku podržava