Let3 zatvaraju Močvaru

2190

Nakon cijelog niza bendova, koncerata, tisuće ljudi koji su ostavili svoju mladost u Močvari, 11. svibnja vrata zagrebačke Močvare zatvaraju se s veilikim praskom – Let3-om. Bend koji je nebrojeno puta napunio i rasprodao Močvaru, izveo svoje neponovljivo ekscentrične, ali opet svima drage nastupe (a pritom ne mislimo na glazbeni dio), s Močvarinom će se publikom opraštati čak dva dana za redom.

U subotu, 10. svibnja, nastupit će kao generalnom probom za nedjelju, 11. svibnja kada će po posljednji put zavladati pozornicom na trnjanskom nasipu. Riječke momke će u subotu najaviti DJ White Trash Galore sa svojim heavy/hard/trash/glam/metal/rock partyem, a u nedjelju će im prethoditi šibenski DJ Pero.

Ulaznice za subotu u pretprodaji iznose 70 kuna, na dan koncerta 85 kuna, a za nedjelju 70 kuna, na dan koncerta 50 kuna (ukoliko se ne rasprodaju).

Muziku podržava

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Kovač, Masarykova 14; Mama, Preradovićeva 18; Dirty old shop, Tratinska 33; Kartomlat, Importanne centar (lokal E-9); Močvara, Trnjanski nasip bb.

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncerte Let3a mogu nabaviti po cijeni od 60 kuna.

Muziku podržava