Let3 na Vip INmusicu

2841

Najpoznatije riječke pičke, Let3 dakako, potvrdili su nastup na ovogodišnjiem Vip INmusicu (3. i 4. lipnja), gdje će prvog dana festivala na Tuborg Green stageu pregaziti Zagreb, Jarun i maslačak.

Kontroverzni rockeri koji novine u zadnje vrijeme pune novinske stranice zbog mašovitih, ali sasvim običnih modnih detalja, a ne samo zbog novih materijala, nastupit će na zagrebačkom moru kao sastav punoljetan čak i u SAD-u.

Prošlogodišnjim koncertima Let3 su obilježili dvadeset godina postojanja, te sedam studijskih albuma iza sebe, od kojih onaj posljednji objavljen prije tri godine, kontroverzni “Bombardiranje Srbije i Čačka” i dalje žari i pali od Podravine, Posavine, Banata, Bačke, Srijema i dalje.

Muziku podržava

Originalni performeri iz grada rocka, nastali su davne, postčernobilske, 1987. godine, a dvije godine kasnije objavljuju prvi studijski album “Two Dogs Fuckin“, iduća dva desetljeća se etabliraju na hrvatskoj, ali i cjelokupnoj balkanskoj sceni kao temperamentni i beskrupulozni koncertni i studijski majstori sa svojim šarenim glazbenim spektrom prepunim cinizma, kritike, ironije i sarkazma, popraćeni nizom nuspojava, nusakcija i nusprodkata, poput proizvodnje vlastitih čokolada, originalnim mufuoznih majica, ali i cijepljenja protiv pederluka.

Kontroverznim pojavljivanjem diljem Hrvatske a i šire dokazuju i ukazuju socijalnu skučenost i netoleranciju kojoj se vrlo inteligentno smiju i obrađuju, a horde koje ih vjerno prate, te nagrade koje konstantno dobivaju dokazuju sada već legendarni status vrhunskih rockera i performera s neponovljivim pedigreom.

Do sada potvrđeni izvođači:
Utorak, 3.6.:

Nick Cave & The Bad Seeds
Hot Chip
Amadou & Mariam
The Go! Team
Seun Kuti & Egypt 80
Ed Kuepper & Jeffrey Wegener
Dreadzone
XX Teens
Vještice
Diyala + DJ Ain’tune

Srijeda, 4.6.:
The Prodigy
Serj Tankian
Stereo MC’s
Tinariwen
Sons & Daughters
Atheist Rap
Kiril Džajkovski
Jazzanova
Erotic Biljan & His Heretics
ST!llness

Cijene festivalske ulaznice (dva dana):
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn
Vip korisnici festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 300 kuna u Vip centrima. Ulaznice su u prodaji u svim Vip centrima, te na Eventim.hr.

Od 30. travnja u prodaji će biti i jednodnevne ulaznice za festival po cijeni od 350 kuna dok će na dan festivala iznositi 400 kuna.

Sve informacija o nadolazećem festivalu možete pronaći na stranici www.vipinmusicfestival.com

Muziku podržava