Led Zeppelin potvrdili još jedan povratnički koncert

1933

Britanske legende Led Zeppelin se, kako sada izgleda, ipak neće zaustaviti na jednom povratničkom koncertu, onom u londonskoj O 2 Areni s početka prosinca prošle godine. Naime, potvrđeno je kako će svirati na Bonnaroo Arts and Music festivalu, koji će se od 12. do 15. lipnja održati u Manchesteru, Tennessee, SAD.

Ovu smo vijest, baš kao i onu da će na istom festivalu nastupiti i Robert Plant i Alison Krauss, objavili nedavno. No onda ona još nije imala službenu potvrdu, a sada je i ta ‘mala formalnost’ stigla.

Led Zeppelin će biti glavni headlineri festivala, a super jaku ‘ponudu’ ostalih izvođača predvode Metallica, Pearl Jam, Kanye West, Mastodon, Sigur Ros, Willie Nelson i BB King. Ukupna brojka performera trebala bi prijeći stotinu, a oni će svirati na prostoru veličine preko 700 jutara, na kojem će biti porazmješteno čak trinaest pozornica.

Muziku podržava

Tako je sada sve izglednije da bi se mogle ostvariti najave Jimmya Pagea kako će se o nastavku Led Zeppelinove turneje odlučivati nakon kraja Robertove i Alisonine turneje na kojoj promoviraju svoj album “Raising Sand“.

Što bi vrlo lako moglo značiti i pravu povratničku turneju, o kojoj sanjaju milijuni rockera diljem svijeta.

Muziku podržava