Lauryn Hill ide na tri mjeseca u zatvor

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1737

Lauryn Hill osuđena je na tri mjeseca zatvorske kazne zbog izbjegavanja plaćanja poreza u iznosu od 1,8 milijuna dolara.

Hill će tri mjeseca biti iza rešetaka, nakon toga slijede tri mjeseca u kućnom pritvoru u sklopu godinu dana uvjetne kazne, a morat će platiti i 60 tisuća dolara. U proteklih nekoliko dana platila je 900.000 dolara duga. Kaznu počinje služiti 8. lipnja.

Prije par dana, pokušala se ‘izvući’ od služenja zatvorske kazne objavljivanjem nove pjesme “Neurotic Society (Compulsory Mix)” na svojoj novoj etiketi Observe Creation Music, koju je osnovala nakon potpisivanja milijun dolara teškog novog ugovora s izdavačkom kućom Sony Music.

Muziku podržava

Bivša pjevačica hip-hop skupine Fugees najavila ju je na svom Tumblr profilu uz napomenu da ju je bila ‘prisiljena što prije objaviti’.

Iako je tada spomenula da ‘voli direktno komunicirati s ljudima, u idealnoj se situaciji ne bi morala toliko žuriti, nije objasnila zbog čega je morala objaviti pjesmu u određenom roku, a sada je posve jasno zašto.

Muziku podržava
Stisni