Laurent Garnier, Tiga i Juliette & the Licks na EXIT-u

1800

Tri nova imena su potvrđena za nastup na Main Stageu i Dance Arenu na ovogodišnjem novosadskom festivalu EXIT, koji se od 10. do 13. srpnja održava podno Petrovaradinske tvrđave.

Američka glumica, a i pjevačica, Juliette Lewis poznatija kao nabrijana koljačica vampira uz bok Georgeu Clooneyu u filmu “Od sumraka do zore”, i njen alternative/punk/indie/hard rock bend The Licks, preuzet će glavnu pozornicu u subotu, 12. srpnja.

Jedan od najvećih DJ-a i producenata, Francuz Laurent Garnier, koji je prošlog rujna objavio svoj aktualni album “Public Outburst”, te Velikoj Britaniji predstavio američku house glazbe, nastupit će u petak 11. srpnja u Dance Areni.

Muziku podržava

Isti dan, na istom mjestu nastupit će kanadski DJ Tiga. Tiga James Sontag je kao dječak putovavši s ocem po Indiji inspiriran putovanjima, koja su uvelike utjecala na stvaranje acid i elektro-house zvuka, te prvi pravi rave u rodnom Montrealu. Danas je značajan u svijetu glazbe kao remikser vrlo poznatih glazbenih obrada, te na istom području surađivao s Depeche Modeom, Scissor Sistersima, Peaches, Felix Da Housecat i Soulwaxom.

Više informacija o EXIT-u možete pronaći na www.exitfest.org, a gdje nabaviti ulaznice u Hrvatskoj provjerite ovdje.

Muziku podržava
Stisni