Laško pivo je sada Hladno pivo

Muzika.hr - Glasno i jasno!
2416

Predstavnici Pivovarne Laško i grupe Hladno pivo potpisali su sponzorski ugovor kojim će Laško u sljedeće tri godine podupirati projekte gajničkih rockera.

Kao sponzori, omogućit će Hladnom pivu organizaciju turneje “Kud pivo tud i ja” kojom će obići sve veće gradove u Hrvatskoj i regiji, te predstaviti novi album “Svijet glamura“.

Pivovarna Laško već je godinama najveći pokrovitelj sporta u Sloveniji, ali sudjeluje i u promociji ostalih umjetnosti, osobito glazbene: “Dobri poslovni rezultati omogućili su nam da i u Hrvatskoj podupiremo lokalne, u ovom slučaju atraktivne glazbene projekte. Hladno pivo je grupa iznimnih i kreativnih glazbenika. Uvjeren sam da će uz pomoć sponzorstva Pivovarne Laško, njihovi koncerti svim posjetiteljima dočarati ‘Jako dobro Hladno pivo'” izjavio je Jure Struc, direktor marketinga Pivovarne Laško.

Muziku podržava

Hladno pivo, koja iza sebe ima sedam studijskih albuma i više od tisuću koncerata, uskoro započinje turneju “Kud pivo tud i ja“, a sponzorski ugovor s Pivovarnom Laško pomoći će u realizaciji tog velikog projekta: “Sretni smo što imamo jako dobro pivo kao sponzora i što proširujemo administrativne granice druženja našeg omiljenog napitka i r’n’r glazbe.

Ova buduća višegodišnja suradnja s Laškim nam omogućuje realizaciju najveće turneje nekog hrvatskog rock’n’roll benda do sada na ovim prostorima. Moći ćemo dovesti “Svijet glamura” u mnoge gradove gdje bi inače ta misija bila neizvediva i pobrinuti se da publika ne ostane žedna. Počinjemo 7. listopada u Areni Zagreb. Kud pivo tud i mi!” izjavio je frontmen Mile Kekin u ime Hladnog piva.

Muziku podržava
Stisni