Lars Ulrich otkrio koga bi postavio umjesto sebe

domination
5175

Hipotetska pitanja dovela su Larsa da komentira što misli da bi se dogodilo s Metallicom kada bi jedan od osnovnih članova otpao. Preskočivši uobičajeno Larsovo filozofiranje, idemo odmah na objašnjenje:

“Trenutno mišljenje mi je da bismo zaključili da je 35 godina bilo zbilja dosta i da nema smisla nastavljati. Naravno, sve ovisi o okolnostima i razlozima nečijeg odsustva, ali sada mi je takvo mišljenje.”

A nakon toga, naravno da je najlogičnije pitanje koga bi on htio vidjeti da ga zamijeni za bubnjevima. “Onaj koga bih volio čuti iza Jamesovih riffova je Phil Rudd iz AC/DC. Mislim da bi on uveo dobru vibru u pjesme.

Muziku podržava

On je bio moja glavna inspiracija tijekom našeg prelaska iz super-progresivnih ideja na ‘Justice’ prema onom grooveu koji smo napravili na ‘Blacku’ i ‘Loadu’. Slušati Phila Rudda kako bubnja iza Jamesa – to bi bilo super!”

Naravno, podsjetili su se svi odmah i glasina koje su se pojavile da je Metallica ionako Larsa htjela izbaciti iz benda tamo negdje sredinom ’80-ih. Krenulo je nakon intervjua Davea Mustainea i u knjizi Scotta Iana iz Anthraxa, no Hammet je sve ipak zapakirao: “Ma naravno da smo tijekom tih vremena svi u nekoj mjeri bili ljuti na Larsa. Bili smo nesretni i možda smo nekome nešto spomenuli. I onda je ta osoba od toga napravila veliku priču – puno veću od onoga što je u stvari bila. Sasvim iskreno – Lars je nabrijan lik i to je dio razloga zašto ga toliko volim. Njegova motivacija je jednostavno uvijek bila intenzivna”.

Trenutno je Metallica na američkoj turneji po stadionima, a predgrupe su im Avenged Sevenfold, Gojira i Volbeat.

Muziku podržava