Laibach u Zagrebu 13. prosinca promoviraju novi album

1308

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog nastupa u zagrebačkoj Tvornici slovenska, svjetski priznata konceptualna, postmodernistička, art-rock skupina Laibach ponovno dolazi u Zagreb i to u sklopu svoje svjetske turneje na kojoj promoviraju svoj novi vrlo uspješan album “WAT“. Zagrebački koncert održati će se u dvorani Pauk-SKUC 13. prosinca, cijena ulaznice je 100 kuna u pretprodaji i 120 kuna na dan koncerta.

Zagrebački koncert održat će se u pauzi izmedu velike europske turneje na kojoj su Laibach triumfirali rasprodanim koncertima u Parizu, Londonu, Berlinu, Ljubljani… i predstojeće američke turneje na koju kreću početkom iduće godine.

Sa svojim novim albumom na kojem su surađivali i sa svjetski poznatim DJ-om Umek i producentom Iztok Turk (Video,Sex), Laibach su dobili odlične kritike širom svijeta, pa je tako i prvi singl “Tanz Mit Laibach” proglašen za “singl of the week” u nekoliko prestižnih muzičkih magazina (britanski Kerrang!), dok se video za istu pjesmu vrti na gotovo svim tv stanicama ukjučujući MTV.

Muziku podržava

Početak događaja najavljen je za 21 sat dok će nastup skupine Laibach započeti iza 22 sata. Nastup će obuhvaćati presjek rada grupe sa naglaskom na novi materijal za koji su pripremili posebnu koreografiju. Laibach također najavljuju uz svaku pjesmu prikazivanje popratnih video materijala na velikom platnu iza pozornice. Prije i nakon nastupa ‘puštat’ će se prikladna glazba uključujući remixeve Laibach-ovih pjesama za što će se pobrinuti poznati zagrebački DJ Tomi Phantasma. Na koncertu će biti postavljen i štand sa Laibach-ovim izdanjima (cd-ovi, majice, remeni, knjige i sl.) što je interesantno jer su njihova izdanja kod nas teže nabavljiva u posljednje vrijeme.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 100 kuna mogu se kupiti u slijedećim cd shopovima:

ZAGREB

Cd Shop MILLENNIUM, Ilica 37

DALLAS MUSIC SHOP, Tkalceviceva 7

DANCING BEAR, Gunduliceva 7

MEMPHIS, Gajeva 6

SIRIUS, Immpotane galerija

Knjizara SC, Savskla 25

ROVINJ

DALLAS MUSIC SHOP, Link Carera 72

PULA

DALLAS MUSIC SHOP, Fonticka 3

RIJEKA

DALLAS MUSIC SHOP, Splitska 2a

ŠIBENIK

DALLAS – OMAHA, Kralja Tomislava 4

SISAK

DALLAS – FONOTEKA, Franje Lovrića 5

POREČ

DALLAS – PRIMAX, Istarskog Razvoda 8

SPLIT

DALLAS MUSIC SHOP – Narodni Trg 14

Muziku podržava