Ladytron i Nouvelle Vague na off-lokacijama Party Uniteda

Muzika.hr
1074

Ovogodišnji Party United održat će se u subotu, 24. studenog, i objedinit će 12 zagrebačkih klubova te 2 off-lokacije.

Svoj dolazak potvrdila su velika imena svjetske elektronske i koncertne glazbene scene. Tako će u Tvornici na Party United Live Stageu nastupiti Nouvelle Vague koji su se proslavili bossa nova obradama pop, rock i punk klasika, uz domaću podršku zagrebačkog benda Headoneast.

Druga off-lokacija ovogodišnjeg Party Uniteda je Electronic Stage u Pogonu Jedinstvo na kojem će se publici predstaviti Ladytron (DJ setom u izvođenju članice benda Mire Aroyo), zatim američki glazbenik Ambivalent, potom Author live (Jack Sparrow i Ruckspin), te zagrebački DJ kolektiv Protokol.

Muziku podržava

Ulaznice u petprodaji po cijenama od 180 kuna (Gold Ticket – uključuje ulaz na Live Stage, Electronic Stage, u klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) i 70 kuna (Silver Ticket – uključuje ulaz na Electronic Stage, u klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) dostupne su u sustavu Eventima (u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (Club Ticket – uključuje ulaz u klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) dostupne su isključivo na dan događanja na blagajnama klubova.

Za sve posjetitelje osigurana je i specijalna autobusna linija, koja će povezivati sve party lokacije od 23:00 do 04:00 u intervalima od 15 do 20 min.

U programu sudjeluju: Aquarius, Groove, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, Maraschino, Močvara, Pepermint, Pogon Jedinstvo, Purgeraj, Sax, Shamballa, Sirup, Tvornica Kulture i VIP Club.

Muziku podržava