Lacuna Coil se za novi album zagrijava odlascima članova

domination
526

Dugovječni talijanski goth-rockeri Lacuna Coil za kraj ožujka su
najavili novi album – “Broken Crown Halo”, ali su na Valentinovo
ipak primorani objaviti i ponešto manje sretne vijesti.

Iako tvrde da
nema apsolutno nikakve drame i da su se razišli u ljubavi, bend su
dogovorno napustili gitarist Cris “Pizza” Migliore i bubnjar Cristiano
“Criz” Mozzati
.

Najeksponiraniji član benda – pjevačica Cristina Scabbia objasnila je: “Možda je čudno što smo odabrali Valentinovo da to objavimo, ali spremalo se već tjednima. I zbilja se osjećam dobro, jer to nismo mogli odraditi na bolji način! Svi su sretni na kraju. Čak to ne mogu ni nazvati razlazom, jer ćemo se i dalje viđati izvan benda. Znam da razlaz zvuči kao da smo se svi posvađali, ali sigurno nećete čitati gnjevne komentare na portalima. Bez svađe, bez ljutnje, jednostavno odluka koju smo svi raspravili i prihvatili je. Oni su htjeli promijeniti stil života, jer živjeti na turneji zbilja nije lako.

Muziku podržava

Mi ostali i dalje uživamo u tom iskustvu i želimo nastaviti i čuvati sve te uspomene. Dečki za sada neće tražiti drugi bend, niti ćemo mi držati audicije. Već su se javljali ljudi koji bi htjeli probati, ali za sada ćemo ostati u ovom sastavu, jer to i dalje čini našu bazu koji smo i pisali pjesme. Sigurni smo da ne želimo stati i da ćemo vam podariti genijalan album i turneju! Jeste li spremni?!”

Za bubnjara su već našli zamjenu – bit će to Ryan Blake Folden koji je već svirao s njima tijekom 2012. i 2013. na “Dark Legacy” i “Dark Adrenaline” turnejama. Što se gitarista tiče – za sada će to samostalno odrađivati Marco “Maus” Biazzi. Inače, oba bivša člana u bendu su bili još od davne 1998. godine i prvih izdanja ovog benda.

Muziku podržava