Došlo je i to doba, bliži se četvrto Antivalentinovo, veliki koncertni tulum na kojemu ćemo ove godine moći uživati čak dvije večeri za redom, 8. i 9. veljače u Boćarskom domu.

Velika sedmorka Elemental jedan je od ovogodišnjih headlinera te svakako možete očekivati da će biti puni elana naročito nakon nedavno održanog duplog koncerta u Tvornici kulture s kojim su obilježili dva desetljeća na domaćoj sceni. Ne brinite, i ovoga puta vas čeka selektirana lista pjesama i provod koji se ne propušta.

Usput te podsjećamo kako u petak, 8. veljače, na Antivalentinovu osim Elementala nastupaju i Zabranjeno pušenje, Rambo Amadeus i Saučešće, dok u subotu, 9. veljače, gledamo Let3, Kojote, Bad Copy i Turiste. Mislimo na tebe, pa smo ti osigurali i jeftinije ulaznice koje možeš nabaviti putem našeg FanCluba.

Muziku podržava

Da vas zagrijemo pred nadolazeću feštu, pripremili smo kviz s kojim ćeš moći testirati svoje znanje oko stihova Elementala. Borba će biti napeta, jer se nalaze u ringu s cijenjenom hrvatskom pjevačicom Jasnom Zlokić. Ako doživiš fijasko, ne brini, bend je nedavno objavio šarmantnu kompilaciju “XOXO” s kojom ćeš moći ustvrditi gradivo i pripremiti se kako treba. Želimo ti sreću i dojavi nam rezultate!

272 Shares
Muziku podržava