Povodom 25-godišnjice smrti Kurta Cobaina, bivši Nirvanin menadžer, Danny Goldberg, objavit će knjigu o njegovom životu.

Nova knjiga “Serving The Servant: Remembering Kurt Cobain” sadržat će u periodu između 1990. – 1994. godine, Goldbergova osobna sjećanja i zanimljive trenutke na Cobaina, intervjue s Courtney Love, Kristom Novoselicem i razgovore s bliskim prijateljima i užim obiteljskim članovima koje je prikupljao godinama.

Muziku podržava

”Počeo sam raditi s Kurtom godinu prije nego što je izašao ‘Nevermind’ i ostao sam uz njega do njegove smrti” objašnjava Goldberg. ”Mediji se još uvijek fokusiraju na njegovu tragičnu smrt, no istražujući i pišući knjigu ‘Serving The Servant’ fokusirao sam se više na Kurtovu briljantnost, njegov smisao za humor i njegovu ljubaznost koju je širio oko sebe. Nadam se da ću s ovom knjigom uspjeti dodati još jednu dimenziju Kurtovom nasljeđu.”

Knjiga je već dobila pohvale od strane Thurstona Moorea, gitarista Sonic Youtha i američke rock pjevačice Joan Jett, jedne od umjetnika koja je odala počast Nirvani 2014. godine, kada su uvršteni u Dvoranu slavnih rock ‘n’ rolla.

Knjiga će biti dostupna od 2. travnja. 

235 Shares
Muziku podržava