Kreće nova sezona akusticiranja – uz U pol’ 9 kod Sabe!

1508

Vraćamo se Zagrebe tebi! U utorak, 29. studenog započinjemo novu sezonu programa Akustika, u koju ćemo zakoračiti uz U pol’ 9 kod Sabe te se ponovno iz tjedna u tjedan vraćamo glazbenoj knjižari Rockmark.

Prethodne tri sezone proveli smo utorak po utorak, naizmjence na dvije adrese – onoj riječkog kluba Tunel te onoj zagrebačke glazbene knjižare Rockmark, gdje je sve i počelo 2010. godine. Tunel nam je postao drugi dom, i još jednom ćemo im zahvaliti na svemu što smo zajedničkim snagama iskombinirali, kao i divnoj riječkoj publici.Koncept programa s novom sezonom u potpunosti vraćamo tamo gdje je sve počelo – na našu malenu drvenu pozornicu Rockmarka, gdje će se tijekom ove nove, sedme po redu sezone akusticiranja, iz utorka u utorak održavati naše akustične svirke.

Početak nove sezone započinjemo uz skupinu koju do sada nismo imali priliku ugostiti – U pol’ 9 kod Sabe nam konačno stižu na Akustiku, gdje će nam nastupiti 29. studenog, od 19 sati! Kako su nam i same rekle – “Akustične svirke za bend U pol’ 9 kod Sabe uvijek su gušt. Imaju u sebi tu dozu spontanosti i nepretencioznosti”. Pa dobro nam došle!

Muziku podržava

Skupina postoji sedam godina, a našu scenu obogaćuju svojim prepoznatljivim zvukom i izričajem, koji je mješavina popa i cabareta. Na pozornicu Rockmarka stižu nekoliko tjedana nakon što su na Karlovačko RockOff festivalu u Superfinalu nagrađene priznanjem HGU-a za Najbolju izvedbu.

Nedavno su predstavile svoj novi singl, naslova “Moram”, a trenutno se nalaze i u procesu snimanja drugog albuma – “Stoj na glavi”. Studijski materijal nastaje u Funhouse studiju, u produkciji Berka Muratovića, a očekujemo ga na proljeće 2017. godine.

Oni koji prate njihov rad dobro znaju kako su njihove akustične svirke prava rijetkost, kao i pravi glazbeni biser, stoga nam je iznimno drago što ćemo imati priliku ugostiti ih baš na otvorenju nove sezone Akustike. “Očekujemo dobru atmosferu i nadamo se dobroj Akustici”, rekle su nam. I mi isto!

Vidimo se u utorak, 29. studenog u zagrebačkom Rockmarku! Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava