Kreće finale Karlovačko RockOffa

Promo članak
894

17 finalista drugog izdanja Karlovačko RockOffa od 11. rujna do 9. listopada u Katranu imati priliku predstaviti se publici uživo.

Prvi koncert održat će se 11. rujna kada nastupaju DarkvuD, The Hunting Dogs i Radio Aktiv. Tjedan dana kasnije, 18.9., zasvirat će Barbari, Ludwig, Manntra i NoA, zatim slijedeći petak, 25.9., Judette, U pol 9 kod Sabe, Kopito, Repassage i Baltazar, te 2.10. s koncertnim nastupima nastavljaju Rezerve, Jam Ritual, Ante Cash, Gretta i Lucas, a 9.10. na finalu, predstavit će se 4 benda – pobjednika festivalskih večeri te ćemo dobiti pobjednika Karlovačko RockOff festivala 2015.!

Nakon što su u eter radio postaja pušteni singlovi s kojima su se prijavili na natjecanje i koji su u vrlo kratkom periodu zaživjeli i skrenuli pozornost na neke dosad neafirmirane izvođače, došlo je vrijeme da pokažu i kako zvuče live na velikoj pozornici.

Muziku podržava

U Katranu će se odabrani izvođačo predstaviti publici, ali i žiriju u sastavu – Hrvoje Horvat (predsjednik žirija), Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx), Damir Martinović Mrle (Let 3), Srđan Sekulović Skansi (producent) te Ivan Dečak (Vatra).

Pobjednik natjecanja osvojit će 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu 23. listopada: “Posebno mi je drago što će pobjednik biti gost na našem koncertu u zagrebačkom Domu sportova. Cijela ideja i njezina dobra realizacija trebali bi biti svojevrsna odskočna daska za mlade bendove, početni medijski input i podrška da se široj javnosti približi ono čime se u svojim garažama bave i na čemu mnogi već godinama rade. Pohvalno!” rekao je o projektu Ivan Dečak.

Pogledajte što su bendovi rekli o prijavi na Karlovačko RockOff.

Muziku podržava