Krankšvester i Filip Motovunski na Reunited festivalu u Valpovu

106

Dvorac Prandau-Normann u Valpovu već treću godinu postaje festivalska lokacija Reunited festivala kada će kroz tri dana raznovrsnog glazbenog programa na tri stagea od 15. do 17. lipnja nastupiti neka od najpoznatijih imena hrvatske hip-hop, dub i elektronske glazbene scene.

Glazbeni program je kao i prijašnjih godina upotpunjen zanimljivim edukativnim i zabavnim radionicama, chill zonom i besplatnim kampom za sve posjetitelje. Jednako kao i prošle godine, za ozvučenje na festivalu zadužen je Saso Mange Soundsystem.

Nakon dnevnog programa, vrata ove jedinstvene lokacije otvaraju se u četvrtak 15.6. uz glazbeni program s Revolt DJ*s, Rebel Station Soundsystem i koncert valpovačkog benda Bikini Motel.

Muziku podržava

U petak na programu su Strip radionica te Radionica izrada svijeća. Kroz večernji program na Open air stageu šire se samo pozitivne vibracije uz One Dread, Waitapu i Dubolika, dok će na Electro stageu prevladavati tech i house ritmovi za koje su zaduženi Khari, Dalko, Yolo, Fixell, Ante MM te Bronski & Herya. Rebel Station stage specifičan po dub zvuku ugošćuje Slavonija Vibes Syndicate, Richo Meets Khalou i Homegrown sound.

U subotu na Open Air stageu nastupit će trenutno najpoznatiji DJ u Hrvatskoj Filip Motovunski te prepoznatljivi i jedinstveni porno-rap dvojac Krankšvester. Uz njih, tu su jednako dobri izvođači Vanja & Nešvil Funk, MC Rima te Tin Arbutina & Syndrome. Electro stage će se tresti uz drum and bass i neurofunk uz Maxa, Nobrua, Olivera, Bass Expirience i jedno od jačih imena hrvatske DNB scene Kodina. Rebel Station Stage nastavlja u istom tonu uz Rebel Station, Unity Sound i Jahstice Sound.

Kao i prijašnjih godina kamp u sklopu valpovačkog perivoja besplatan je za sve posjetitelje festivala, kao i dnevni program te radionice.

Za onaj večernji potrebno je izdvojiti 50 kn za oba dana festivala ili 30 kn za samo jedan dan. Ulaznice će biti moguće kupiti na ulazu, a dostupne su i u pretprodaji na više lokacija u Valpovu, Belišću i Osijeku.

Više informacija o programu festivala i ulaznicama možete pronaći na Facebook eventu.

Muziku podržava
Stisni