Kraj sezone Akustike uz Luce u Rockmarku!

1167

Utorak po utorak prošli smo i kroz šestu sezonu programa Akustike, koju ćemo privesti kraju 7. lipnja, nastupom Luce u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark.

Uz Luce smo u riječkom Tunelu u prosincu prošle godine proslavili 150. po redu akusticiranje, a s njom ćemo prvi utorak u lipnju u Rockmarku zaključiti i redoviti program akusticiranja aktualne šeste sezone.Ova talentirana glazbenica zaokupila je pažnju javnosti pjesmom “Možda mi”, objavljenom krajem svibnja 2014. godine. Od tada hrabro korača regionalnom glazbenom scenom te se predstavila i debitantskim EP izdanjem “U bojama”, nastalim u suradnji s producentom Markom Mrakovčićem, s kojim radi i na svom albumu prvijencu.

S EP izdanja do sada je predstavila nekolicinu singlova, od kojih je aktualni “Dogodila se dosada“. Pjesmu autorski potpisuje Aljoša Šerić, dok je prateći videospot nastao u suradnji s redateljicom Emom Giunio.

Muziku podržava

Ovom prilikom u akustičnom izdanju će predstaviti aktualni EP, u pratnji gitariste Mirana Bistričića, te privesti kraju šestu sezonu programa Akustika.

Početak svirke u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se na zatvaranju sezone!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava