Korn se pretvorio u duo – Munky propušta turneju!

domination
1982

Sapunica zvana Korn zadnjih godina jedna je od zanimljivijih u metal svijetu. Nakon što je Brian “Head” Welch u najvećoj napasti narkomanskih ovisnosti odlučio (i uspio) pronaći Boga i otići iz benda, bubnjar David Silveria također je odlučio uzeti malo manje određenu ‘pauzu’ kako bi se ‘posvetio obitelji i svojim restoranima’.

Preostala trojka benda odlučno je nastavila dalje, uzela gostujuće glazbenike za koncerte i napravila spektakularne turneje.

Ali, da brigama ne bude kraja, sada je i drugi gitarist James “Munky” Shaffer odlučio otkazati europsku turneju! U nedavnom intervjuu pričao je o svojoj izdavačkoj kući (Emotional Syphon Recordings), te za sljedeću godinu najavio jedno ‘veliko iznenađenje za sve’.

Muziku podržava

U službenom iskazu benda piše da je turneju otkazao zbog osobnih/obiteljskih razloga, pa trenutno još nije jasno da li je upravo propuštanje turneje bilo spomenuto ‘iznenađenje’, njegov potpuni odlazak iz, sada već, krnjeg benda ili još postoje šanse za razne špekulacije, glasine i nadanja fanova – “Head se vraća u Korn” ili “Head će svoj solo album snimiti za Munkyevu izdavačku kuću”.

Unatoč i ovom šoku za bend, Korn svejedno planira odraditi europsku turneju. Sada već opasno poljuljanu, jer su od cijelog benda ostala samo dva člana, pa se sve skupa opasno približava nedavnoj solo turneji Jonathana Davisa.

On o svemu kaže: “Potpuno podržavamo Munkya da ostane kod kuće, ali mi zbog svojih fanova moramo ići u Europu. To i Munky želi da napravimo, a mi obećajemo da ćemo svaku večer dati sve od sebe za dobar show.”

Muziku podržava