Koncertno filmsko live izdanje Svadbasi promoviraju po kino dvoranama

1181

Zagrebačka skupina Svadbas novim singlom i video spotom za pjesmu “Trči, trči” najavljuje izlazak dovstrukog CD/DVD izdanja “A/V“. Riječ je o live snimkama nastalih tijekom dva ovogodišnja koncerta u ZKM-u.

Izdanje obuhvaća gotovo cijelu diskografiju Svadbasa, od prvijenca “Svadbas” do posljednjeg “La la“, kao i nekoliko novih, do sada neobjavljenih pjesama.

U četvrtak 13. prosinca u novozagrebačkom Multiplexu Cinestar (Avenue Mall) održat će se svečana promocija ovog dvostrukog live izdanja. Kino premijera koncertnog filma će se održati u dvorani 5, a besplatne pozivnice možete osigurati isključivo putem Otvorenog radija, ako pošaljete SMS poruku sadržaja ‘Otvoreni i Svadbas’ na broj 66531. Početak je u 21 h.

Muziku podržava

Nakon zagrebačke slijedi i promocija u Rijeci, koja će se održati u subotu 15. prosinca u kinu Teatro Fenice, s početkom u 19 h. Pozivnice je moguće osigurati putem SVID radija. Nekoliko dana kasnije “A/V” koncertni film će se promovirati i u Splitu, u četvrtak 20. prosinca u kinu Central. Početak je predviđen za 21 h.

Nakon objave “A/V” materijala, članovi skupine se zatvaraju u studio, te započinju s radom na novom albumu.

Muziku podržava