Konačno izlazi DVD “Mirakul Live”

1007

Sredinom studenog ove godine, u izdanju Dallas Recordsa, u prodaji će se pojaviti dugoočekivani Gibonnijev DVD “Mirakul Live“, nastao u koprodukciji s HRT-om. Drugi Gibonnijev DVD, prije svega donosi snimku velikog zagrebačkog koncerta “ZG Mirakul live” održanog 12. veljače, na kojem je uz njega nastupio i cijeli niz specijalnih gostiju.

Nezaboravni koncert tako su svojim nadahnutim izvedbama dodatno pojačali Goeffrey Oryema, Tony Levin, Manu Katche, Vlatko Stefanovski, Oliver Dragojević, Putokazi, te grupe Cubismo i Divas.

Uz sam koncert na DVD-u će se naći i nekoliko dodatnih sadržaja. Prije

svega tu je dokumentarni film o nastanku albuma “Mirakul”, kao i kratki filmovi snimljeni uoči koncerata u Opatiji i Zagrebu. Konačno, DVD “Mirakul live” na jednom mjestu donosi i svih pet videospotova koji su pratili ovaj iznimni album, a to su “Oprosti”, “Ne odustajem”, “Libar”, “Mirakul” i “Svi moji punti kad se zbroje”.

Službeni singl s “Mirakul live” DVD-a je upravo naslovna pjesma “Mirakul”, u epskoj osmominutnoj live izvedbi, koja će od ovoga tjedna zasvirati u eteru domaćih radio postaja.

Muziku podržava