Kompilacija The Gardena kreće u svjetsku distribuciju

750

Nakon iznimno uspješne protekle sezone, zadarski klub The Garden nastavlja sa svojim aktivnostima i u jesensko-zimskom periodu. Naime, prva u nizu glazbenih kompilacija nastala u suradnji s izvođačima koji su nastupali u The Gardenu i izdavačkom kućom Menart, kreće u ‘pohod’ na svjetsko tržište. Zahvaljujući susretljivosti slovenske izdavačke kuće Matrix Musik i njihovim partnerima Intergroove Records, ovaj jedinstveni izvozni proizvod Zadra i Hrvatske, naći će se na policama renomiranih diskografskih kuća diljem Europe i svijeta.

U sklopu promocije “The Garden Compilation Vol. 1” CD-a, organizirana je i mini promotivna turneja po Velikoj Britaniji, a kreće 25.studenog u Birminghamu, te se nastavlja nastupima u respektabilnim klubovima Liverpoola, Manchestera i završava prezentacijom u Big Chill Baru, u Londonu, koji je trenutno najjača manifestacija ovakve glazbe u svijetu, na čijim se festivalima tijekom ljeta okupi preko 50 000 ljudi.

Također, predstavljanje samog kluba, grada Zadra i Hrvatske, kao i same The Garden kompilacije, ostvarit će se i putem promotivnih letaka koji će biti distribuirani u sklopu europske turneje grupe UB40.

Osim gore navedenih aktivnosti, The Garden je u pripremi velikog trodnevnog festivala, predviđenog za lipanj 2006, a na kojem bi trebali nastupiti ‘perjanice’ hrvatske urbane glazbe u kombinaciji s ‘kolegama’ iz međunarodnog miljea.

Muziku podržava