Klupski kolovoz u Lighthouse Music Clubu

Muzika.hr
622

Lighthouse Music Club u Vodnjanu predstavio je glazbeni program do kraja kolovoza koji će proći u plesnim klupskim ritmovima.

Tako u petak, 10. kolovoza, nastupaju DJ’s from Mars. Talijanski dvojac s kartonskim glavama uveo je mash-up stav u elektronsku glazbu počevši na svojim nastupima preslagivati velike pop hitove iz zabave, ali ih je upravo ta zabava dovela do vodeće pozicije na mash-up sceni.

Tjedan dana kasnije, 17. kolovoza, u LMC dolazi njihov sunarodnjak Alex Gaudino sa zvukom modernog i svježeg house ritma zbog čega je i postao svojevrsni glasnogovornik talijanske klupske glazbe.

Muziku podržava

Britanski DJ Steve Lawler nastupit će 18. kolovoza. Jedan je od najtraženijih i najnagrađivanijih DJ-a iza kojega su brojna priznanja struke i fanova. Vlasnik je kuće VIVa MUSiC.

24. kolovoza stiže Cristian Marchi. Karijeru je započeo prije 20 godina, a danas je jedan od najtraženijih talijanskih DJ-a.

Za sam kraj kolovoza, točnije 30. kolovoza, rezerviran je nastup njemačkog DJ-a Davida Puenteza. Karijeru je započeo 2003. godine, a u međuvremenu postao jednim od najperspektivnijih njemačkih DJ-a i producenata. Njegov uradak “Melodrama” smatra se jednom od najuspješnijih house izvedbi u 2011. godini.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima ili neposredno pred koncert. Cijena im je 50 kuna za DJ’s from Mars i Davida Puenteza, a 70 kuna (90 kuna na dan koncerta) za Alexa Gaudina, Stevea Lawlera i Cristiana Marchia.

Muziku podržava