Killswitch Engage pripremili live DVD i novi album

domination
636

Budući da je zadnjih 2-3 godine proteklo u slavljeničkoj povratničkoj
atmosferi, a svoje zadnje službeno live izdanje izdali su Howardom Jonesom
na mikrofonu, Killswitch Engage odlučili su još malo počastiti novu
Jesse Leach fazu.

Prošle godine, taman na famozni američki Halloween (31. listopada) svirali su u rodnim krajevima – državi Massachusetts i kreirali snimku koju bi režiserski tim Ian McFarland i Mike Pecci trebao pretvoriti u DVD. S tom ekipom snimili su i svojih nekoliko posljednjih spotova.Materijal je snimljen na zanimljiv način – sa samo pet Canon C300 fotića opremljenih Zeiss Prime Super Speed lećama, a osim samog koncerta DVD bi trebao sadržavati i ostale ‘cool sadržaje’. Fotke sa snimanja mogu se vidjeti na stranici IanMcFarlandFilms.com, a objavljen je i svojevrsni singl “No End In Sight”.

DVD će izaći do kraja godine, a prije toga fanove će malo zaokoupiti “Game of Thrones” mixtape za koju su snimili pjesmu “Loyalty” i uvelićali novu sezonu te serije zajedno s Anthraxom, Mastodonom, Snoop Doggom i Method Manom.

Muziku podržava

A još zanimljivosti stiglo je nakon što su Jesse Leach i ekipa obznanili kako je osmišljavanje, pisanje i snimanje demo snimki za novi album odrađeno kod gitarista Adama u njegovom kućnom studiju.

Snimanje bubnjeva kreće već ovih dana i čini se da bi već nekad ove godine njihov 7. album mogao biti spreman za objavljivanje.

Muziku podržava