Keith Richards ipak potvrdio koncerte The Rolling Stonesa

Muzika.hr
1645

The Rolling Stones prvo su najavili koncerte, zatim sve demantirali, a sada se igri priključio Keith Richards i potvrdio nagađanja o nastupima u Londonu i New Yorku.

Još od svibnja, kada je Ronnie Wood izjavio “rečeno mi je da ništa ne planiram za listopad i studeni“, kruže glasine o turneji Stonesa kojom bi proslavili pola stoljeća na sceni. Kao mjesta prvih nastupa isplivali su Brooklyn i London, a onda je sve ekspresno vraćeno na početak.

No sada je Keith Richards u razgovoru za Q magazin obznanio kako bend već vježba skupa u studiju, te da ih očekuju nastupi u New Yorku i Londonu.

Muziku podržava

Imamo zakazane nastupe u Londonu i New Yorku, ali ne bih smio o tome pričati. Moram začepiti usta…” kazao je Richards i dodao kako se The Rolling Stonesi proteklih mjesec dana intenzivno druže u studiju:

“U početku se nismo baš ‘kužili’, više smo se oslanjali na nekakav instinkt, no to je normalno s obzirom da dugo nismo bili skupa. Ali već nakon dan-dva nadošla je ta ‘demonska energija’ i posložila stvari na svoje mjesto.

Muziku podržava