Kavez – novo mjesto u Zagrebu rezervirano za zabavu i umjetnost

Promo članak
742

Tik do ulaza u Vintage Industrial Bar, u dvorištu Savske 160, u petak
29. siječnja
s početkom u 19 sati otključat će se vrata Kaveza – mjesta
namijenjenog zabavi, glazbi, umjetnosti i ostalim svijetlim društvenim
aktivnostima u gradu Zagrebu.

Unutrašnjost prostora, u skladu s nazivom kluba, oslikao je Miron Milić – akademski slikar, grafičar, ilustrator i street artist, koji se u posljednjih nekoliko godina svojim osebujnim, originalnim i genijalnim radovima nametnuo u jedno od najvažnijih imena domaće (street) art scene.

Miron Milić ujedno će biti i prvi umjetnik koji će u prostoru Kaveza održati izložbu. Osim svojih radova, predstavit će u utorak 2. veljače i glazbu koju sluša i koja ga inspirira – Miron pušta glazbu.

Za kreiranje programa koji će se gotovo na svakodnevnoj bazi odvijati unutar Kaveza u period od 10:00 h do 23:00 – buvljaci, kvizovi, promocije, video projekcije, koncerti, slušaonice – zaslužan će biti Branko Radovančević, frontmen benda B and the Bops.

Muziku podržava

Osim ponude glazbeno-vizualnog programa, Kavez je zamišljen kao svratište s ugodnom atmosferom u kojem će se uvijek, na miru, uz dobru, kvalitetnu novu i staru glazbu moći popiti kava, juice ili piva. U toplijim danima, ispred Kaveza bit će otvorena prostrana terasa na kojoj će se, također, odvijati dio programa.

Na otvorenju kluba svirat će grupa Mojo Stuff, a prvi DJ koji će pokrenuti muziku u Kavezu bit će DJ Gogo.

Više informacija i raspored događanja možete pronaći na Facebooku Kaveza.

Muziku podržava