Karlovačko RockOff turneja na najbolji mogući način završila u Osijeku

Promo članak
694

Posljednja stanica ljetne Karlovačko RockOff turneje bilo je dvorište Galerije Kazamat u Osijeku.

Kako i priliči najvećem slavonskom gradu i njegovim stanovnicima, srdačna dobrodošlica izvođačima nije izostala. Vatra, Gatuzo i Markiz osječkoj su publici priuštili pravi vatromet odlične glazbe.

Koncert su otvorili Porinom nagrađeni zagrebački rock dvojac Gatuzo, a njihova minimalistička postava ni trenutka nije umanjila eksplozivnost koju isporučuju na pozornici. Podsjetili su publiku u Osijeku na hvaljene singlove “Oni govore”, “Povrijedili smo jedno drugo”, “Budi glasniji”, “Gdje idemo”…

Muziku podržava

Nakon Gatuza, pozornicu su preuzeli Markiz s novom pjevačicom Nikolinom Fistrić. Pop rock bend koji njeguje prepoznatljiv glazbeni izričaj, s publikom je prošao kroz svoje najpoznatije hitove i zarazne refrene.

Vrhunac večeri pripao je Vatri koja s osječkom publikom dijeli brojne koncerte, od samih početaka benda. Slavonci su uživali u hitovima poput “Tremola”, “Saturna”, “Tanga”, “Ruske”, “Bilo je dobro dok je trajalo” i ostalim uspješnicama.

Glazba je i ovog puta srušila sve barijere, pa je uz Vatru, Markiz i Gatuzo u Osijeku uživala publika različitih generacija. Lijepa večer u Osijeku i uzbudljivo zatvaranje ljetne Karlovačko RockOff turneje.

Više informacija o glazbenoj platformi Karlovačko RockOff možete saznati putem službene Facebook stranice ili na web stranici.

Muziku podržava