Karlovačko RockOff protutnjalo gradom na Rječini

Promo članak
820

Glasno, burno i zanimljivo bilo je ovog petka u riječkoj Harteri koja je ugostila treći po redu Karlovačko RockOff koncert na kojem su uz Vatru, nastupili Radio Luksemburg i M.O.R.T.

Bendovi su na pozornici prštali energijom, a hitovi koje su izveli dotaknuli su okupljenu publiku, koja je sa zanimanjem pratila njihove nastupe.

Prvi su se na pozornicu popeli Radio Luksemburg. Uigrana ekipa prošla je kroz svoj repertoar uključujući hitove “Ako nemam te”, “Tvoje boje”, “”Ispod kože”, “Hrabri se ne lome” koje je publika pozdravila pjevanjem i pljeskom.

Muziku podržava

Potom je Harteru je preuzeo sinjski punk-blues bend M.O.R.T. Njihov aktualni album “Odjel za žešće” hvaljen je od kritike i publike, a sam bend, poznat po tome da ostavlja srce na pozornici, opravdao je sve epitete.

Pola sata prije ponoći, pred publiku je stala Vatra. Vlasnici aktulanih hitova “Tango” i “Saturn”, te novoga “Kraj”, odmah su po izlasku na pozornicu uspjeli su ostvariti zajedništvo s publikom koja je uglas pjevala sve Vatrine pjesme.

Karlovačko RockOff u Rijeci obilježile su odlične svirke izvođača, raspoložena i vesela publika, te vrhunski ambijent i atmosfera.

Za tjedan dana, točnije u subotu, 27. lipnja, Karlovačko RockOff dolazi u Osijek.

Više informacija o Karlovačko RockOffu možete saznati putem Facebooka ili na Karlovacko.hr/karlovackorockoff.

Muziku podržava