Karlovačko RockOff predstavlja Repassage

Promo članak
1022

Nakon Lucasa novo ime koje se predstavlja za finale Karlovačko RockOff je Repassage, gypsy jazz swing kombinacija koju predvodi talentirana kontrabasistica Jelena Galić.

Aktivno na glazbenoj sceni djeluju od 2012. godine u postavi: Kajo Milišić – gitara, Duje Divić – saksofon, Marko Pažanin – gitara, Jelena Galić – vokal i kontrabas, Martina Matković – udaraljke.Slijede stilski pravac gipsy swinga, slavnih hitova Djanga Reindharta i Stefana Grapellija, stila koji je obilježio tridesete i četrdesete godine prošlog stoljeća u europskoj suvremenoj glazbi i ujedno započeo razvoj jazz kulture u Europi, kao svojevrsni odgovor na tadašnju američku swing glazbu.“Nastojimo obilježiti širok spektar glazbenog izričaja, od brzih swing ritmova i romskih tradicijskih pjesama odsviranih u jazz maniri do ugođajnih i melankoličnih balada toga vremena, s tendencijom izdavanja autorskog materijala” poručuje Jelena.

2014. godine prijavili su se na nekoliko autorskih festivala, te ušli u finale St@rt festivala u Splitu, pobijedili na West Herzegowina festu u Širokom Brijegu i na festivalu Za škoj sve bi da na Lastovu, a svirali su i u revijalnom programu Splitskog festivala.

Muziku podržava

“Planovi za budućnost su nastaviti u istom tonu, te se nadamo snimanju prvog albuma tijekom 2015. godine” složni su u Repassageu.

Nakon rujanskih nastupa svih finalista, stručni žiri u sastavu Hrvoje Horvat,
Ivan Dečak, Jadranka Ivaniš Yaya, Damir Martinović Mrle i Srđan
Sekulović Skansi, odabrat će pobjednika Karlovačko RockOffa 2015.

Više informacija o Karlovačko RockOffu možete saznati putem Facebooka ili na karlovacko.hr/karlovackorockoff.

Muziku podržava