Karlovačko RockOff predstavlja NoA & Funkblasters

Promo članak
985

Karlovačko RockOff nakon Manntre, predstavlja hrvatskog pjevača Elvisa Sršena, poznatijeg kao NoA.

Ovaj multi-instrumentalist, aranžer, skladatelj, tekstopisac i glazbeni producent predstavio je pjesmu “Sve što želim” koja je autobiografska, melankolična neosoul priča o nemogućoj ljubavi. Na njoj gostuju Michael Bland i Sonny Thompson, bubnjar i basista Princea koji su s njim snimali i svirali sve hitove u ’90-ima. Na pjesmi su još i gitarist Al Duke te cure iz gospel zbora Mihovil iz Splita: Antea Žure, Julijana Vujević i Lucia Pauk.

Veliku ulogu na njegovom nadolazećem debi albumu je odigrao njegov bliski prijatelj, ko-producent i bubnjar, Jan Ivelić (poznat po suradnji s TBF-om i Dinom Dvornikom). Uz talentiranog basista Antu Jurinovića (koji je svirao s legendarnim JoeomZawinulom) i Ala Dukea (Waveform, Galeria) na gitari, počeli su snimati album u ljeto 2011. godine.

Muziku podržava

Paralelno sa studijskim snimanjem Jan i NoA formirali su bend pod nazivom Funkblasters i počeli svirati funk, pop i rock standarde po malim klupskim pozornicama, također isprobavajući novi autorski materijal pred publikom. Specijalni gost i pridruženi član benda je legendarni Dvornikov suradnik i mentor Mr. Baucho na saxofonu.

Nema posebnog motiva za moje bavljenje glazbom, to je jednostavno ono što ja jesam. Glazba je ono što me pokreće” priznao je Elvis.

Više informacija o glazbenoj platformi Karlovačko RockOff možete saznati putem službene Facebook stranice ili na web stranici karlovacko.hr/karlovackorockoff/.

Muziku podržava