Karlovačko RockOff predstavlja Judette

Promo članak
1038

Karlovačko RockOff, nakon Grette, ovoga tjedna predstavlja Judette, bend koji predvodi Lea Radolfi, kći Davora Radolfija, a sa sobom donose nešto drukčiji rock zvuk.

Bend Judette je alternativni pop-rock bend osnovan krajem 2011. Prvi singl “Voli me” osvojio je eter i odveo bend u nove glazbene sfere. Potom izlazi nešto nježniji singl “Neki drugi gradovi“, a na Karlovačko RockOff festivalu predstavit će se trećim singlom “Rio” koji priča o karnevalu i lijepom svijetu koji prizivamo u misli kad smo loše volje.“Možda će zvučati kao klišej, ali smatram da je najvažniji motiv koji objedinjuje i sve ostale, ljubav prema glazbi te mogućnost da kroz glazbu taj svoj osjećaj možemo podijeliti s drugima. Svi iz benda se cijeli život na ovaj ili onaj način bavimo glazbom (kroz glazbenu školu, razne druge bendove, suradnje te samostalne projekte) te je ona oblikovala i još uvijek oblikuje važan dio osobnosti svakog od nas i omogućuje nam da naučimo izraziti sebe same” poručila je Lea.

Više informacija o glazbenoj platformi Karlovačko RockOff možete saznati putem službene Facebook stranice ili na web stranici karlovacko.hr/karlovackorockoff.

Muziku podržava