Karlovačko RockOff predstavlja DarkvuD

Promo članak
1016

Nakon Ante Casha, Baltazara i Barbara, sljedeći finalist Karlovačko RockOff festivala kojeg predstavljamo je sinjski bend DarkvuD.

Uz prošlogodišnje pobjednike MORT, i DarkvuD je jedan od pripadnika sinjske rock škole, raznolikog i zanimljivog zvuka, uz karakterističan humor. Članovi benda su pjevač i bubnjar Stipe Botica, basist Petar Radović, gitarist Andrija Vrdoljak i klavijaturist Šimun Čarli Botica.Postoje od 2006., a do prije dvije godine istraživali su i eksperimentirali sa zvukom od funka do punka, od electro rocka do etna i konačno našli svoj sadašnji zvuk – wood. Iza sebe imaju album “Haugh” koji je konceptualne naravi, iz kojeg progovara mješavina etno-rock-psihodelične smjese.Dok preko dana nastupaju u nagrađivanoj klapi Sv. Luka, članovi Darkvuda noću se posvećuju energičnim live nastupima, od kojih izdvajaju pobjedu na West Herzegowina festu 2010. godine te Hrvatski glazbeni festival u Zaboku gdje osvajaju treće mjesto.

Na Karlovačko RockOffu prijavili su se s pjesmom “Moj bubanj“, a o svojim ambicijama su naglasili sljedeće: “Željeli bismo snimiti barem 10 albuma, tako da ostavimo nešto iza sebe, a da nije jedan hit“.

Više informacija o Karlovačko RockOffu možete saznati putem Facebooka ili na karlovacko.hr/karlovackorockoff.

Muziku podržava