Karlovačko RockOff objavilo kompilaciju s finalistima 2015.

Muzika.hr
444

Pjesme 17 finalista Karlovačko RockOff festivala od sada su dostupne i na službenoj kompilaciji “Karlovačko RockOff 2015.“.

Od preko 200 pristiglih prijava, stručni žiri Karlovačko RockOff festivala (Hrvoje Horvat, Damir Martinović Mrle, Jadranka Ivaniš Yaya, Ivan Dečak, Srđan Sekulović Skansi) odabrao je ova imena koja se upravo natječu za titulu pobjednika festivala, a najbolji među njima, uz vrijedne nagrade, osvojit će i nastup na velikom koncertu Vatre u zagrebačkom Domu sportova, 23. listopada.

Ovo izdanje nasljednik je lanjske, Porinom nagrađene kompilacije RockOff festivala, na kojoj se nalaze raznoliki stilovi od jazza u elektro ruhu, radiofoničnog popa s indie predznakom, žestokih riffova i distorziranih gitara, pa sve do funkastičnog soula, psihodelije, hip hopa, alter zvuka i etnom obojanog rocka.

Muziku podržava

“Možemo biti više nego zadovoljni jer na Karlovačko RockOff festivalu imamo najbolji presjek aktualne domaće rock i pop scene, bendove koji su već prepoznati kao cijenjena imena u usponu” rekao je umjetnički direktor i predsjednik žirija, Hrvoje Horvat.

Popis pjesama:
1. Radio Aktiv – Stvarnost između reklama
2. Judette – Rio
3. Jam Ritual – Moves
4. DarkvuD – Moj bubanj
5. U Pol’ 9 kod Sabe – Starimo
6. NoA – Sve što želim
7. Gretta – Sjaj
8. Rezerve – Daj poljubac
9. Ante Cash feat. Saša Antić – Vakula
10. Repassage – Medicina
11. Ludwig – Dio svemira
12. Baltazar – Treba nam ljubav
13. Barbari – Biserje pred svinje
14. The Hunting Dogs – Petrha
15. Lucas – Zaljubljen
16. Manntra – Bijeli prah
17. Kopito – Kaštiga

Više o Karlovačko RockOffu pratite na službenoj web stranici i na Facebooku.

Muziku podržava