Karlovačko RockOff objavilo finaliste i turneju s Vatrom

Muzika.hr
1720

Glazbena platforma Karlovačko RockOff drugu godini zaredom traži talentirane glazbenike među kojima su izbarali 15 finalista.

Publici će se u rujnu na natjecanju u Zagrebu predstaviti Ante Cash, Baltazar, Barbari, Darkvud, Gretta, Jam Ritual, Judette, Kopito, Ludwig, Manntra, Noa & The Funkblasters, Radioaktiv, Rezerve, The Hunting Dogs, U pol 9 kod Sabe.Osim njih, nastupit će i pobjednici HR Demo festivala, grupa Repassage, ali i bend po izboru publike koji će biti objavljen nakon završetka glasanja.Žiri je sastavljen od predsjednika Hrvoja Horvata, Jadranke Ivaniš Yaye iz Jinxa, Damira Martinovića Mrle iz Let3-a, producenta i autora Srđana Sekulovića Skansija, te Ivana Dečaka iz Vatre.Osim toga, Karlovačko RockOff najavljuje i veliku turneju s grupom Vatra. Ona kreće 12. lipnja u Splitu, nastavlja se dan kasnije u Zadru, 19. lipnja u Rijeci te 27. lipnja u Osijeku. Na turneji će im se pridružiti i prošlogodišnji pobjednici RockOffa, sinjski punk-blues bend M.O.R.T., dobitnica Porina Sara Renar, te zagrebačke skupine Markiz, Gatuzo i Radio
Luksemburg
.

Pobjednik natjecanja Karlovačko RockOff osvojit će između ostalog 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu ove godine.

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 40 kuna na svim prodajnim mjestima sistema Ticketshop.hr.

Muziku podržava