Justin Timberlake kao ‘tvorac disca’ Neil Bogart

494

U filmu naziva “Spinning Gold” Justin Timberlake glumit će Neila Bogarta, vlasnika diskografske kuće Casablanca/Boardwalk Records.

Biografski film pratit će nevjerojatnu Bogartovu životnu priču i uspjeh sa spomenutom diskografskom kućom u doba disco-ere, kada je otkrio glazbenike poput Donne Summer, grupe The Village People te Gladys Knight, sve do prerane smrti koja ga je zadesila 1982. u 39. godini života.

Snimanje dugo pripremanog projekta počinje početkom sljedeće godine, a Timberlake će biti i koproducent, uz Marka Damona, Laurencea Marka, Garya A. Randalla te Bogartova sina Timothya Scotta Bogarta, koji je napisao scenarij.

Muziku podržava

“I više od 30 godina priča moga oca izaziva fascinacije. Čekanje na njezino filmsko uprizorenje uvijek je bilo vezano uz potragu za pravom osobom koja će ga utjeloviti, a to je čekanje završilo kada sam prvi puta upoznao Justina” izjavio je Timothy Scott Bogart.

Potraga za redateljem filma je u tijeku.

Također, Timberlake će na skorašnjem međunarodnom filmskom festivalu u Cannesu promovirati svoj novi film “Inside Lleweyn Davis”, koji u kina stiže 24. siječnja 2014.

Muziku podržava