Jurkasov “Soundtrack života” za godinu dana

Muzika.hr
1369

Od nedavno je u prodaji nova knjiga Anđela JurkasaSoundtrack života” koja nudi dva autorska izdanja (knjiga i CD album) te ‘pionirski pothvat na terenu spajanja pop kulture, glazbe i self helpa’.

Knjiga je svojevrsni dnevnik i vodič unutar kojeg za svaki od 365 dana tijekom godine nudi po jednog ili više izvođača čija bi glazba čitateljima mogla osvježiti dan, poboljšati raspoloženje, podići atmosferu ili doprinjeti boljitku života.“Radi se o knjizi i albumu osjećaja nastalom od srca, u vremenu bez pameti. ‘Soundtrack života’ je pokušaj pružanja ruke i osjećaja, glazba i štivo s željom bliskog kontakta i vraćanja ljudima onoga što su pozabili u vremenima jurcanja za lovom, poslom i sobom samima” poručuje autor.

Uz autora knjige kao gosti komentatori, autorskim tekstovima pojavljuju se, između ostalih, i Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, Macy Gray, hard rock legenda Henry Rollins, Jon Spencer, članovi skupina Faith No More i mnogi drugi.

Muziku podržava

Od domaćih se imena izdvajaju Lea Dekleva, Ivana Kindl, Ante Perković, Aleksandar Dragaš, Hrvoje Marjanović, Iva Končurat, Petar Beluhan, Vlado Simčić Vava, Mario Kovač i drugi.

Cijena knjige je 99,90 kuna i možete je u kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark.

Muziku podržava