Juliette And The Licks u Boogaloou

1809

Nakon što su svirali u 20 zemalja ispred više od 500.000 ljudi Juliette And The Licks, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju album “Four On The Floor“, napokon stižu i u Hrvatsku. Svoju hrvatsku premijeru imat će 30. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Juliette Lewis je svjetsku slavu stekla kao glumica i to prvenstveno u filmovima “Rođeni ubojice”, “Kalifornia” i “Od sumraka do zore”. Njezina zaljubljenost u glazbu počela je kada je imala samo 9 godina, kada je s ocem slušala grupu The Who, odnosno kada je s bratom otkrila bend Iron Maiden, i nastavila se cijeli život.

Nakon 15 godina snimanja filmova i osjećaja neisupnjenosti, 2003. osniva The Licks. Znala je da je live svirka najbitnija za promociju benda i 2004. kreću na turneju na kojoj u kratkom vremenu prikupljaju veliku bazu fanova.

Muziku podržava

Nakon uspjeha prvog albuma “You’re Speaking My Language“, ostaju bez bubnjara u trenutku kada se spremaju za snimanje novog albuma. U pomoć priskače, ni više ni manje nego frontmen Foo Fightersa, Dave Grohl s kojim snimaju aktualni album.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 140 kuna možete nabaviti na pretprodajnim mjestima: Eventima (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica), Integral (Pothodnik), Route 66, Boogaloo klub, Planet Music, Dancing Bear CD shop, Free Bird.

Koncert je otkazan!

Muziku podržava
Stisni