Juice WRLD, hip hop zvijezda, preminuo je nakon napadaja na aerodromu Midway u Chicagu. Tek je napunio 21. godinu, točnije, prije šest dana.

Uhvatio ga je napadaj dok je bio na aerodromu. Kada je hitna došla po njega, počelo mu je krvariti iz usta. Još je bio u svijesti dok je bio na putu prema bolnici, no po dolasku u bolnicu je umro. Uzrok smrti još nije poznat.

Muziku podržava

Pravog imena Jarad Anthony Higgins, talentirani mladi reper, prvi je značajni istup na svjetskoj glazbenoj sceni imao kada mu je prošle godine izašao singl “Lucid Dreams”. Pjesma se originalno nalazila na njegovom mixtapeu “9 9 9”, no nakon što je singl ostvario gigantski uspjeh, pjesma se našla i na njegovom debitantskom albumu “Goodbye & Good Riddance”. Uz to, u 2018. su on i Future izbacili zajednički album “Wrld On Drugs”.

U ožujku ove godine, objavio je drugi album “Death Race for Love”, koji je također odlično prihvaćen od strane publike i kritike. Veliki uspjeh ostvario je i njegov nedavni singl “Bandit”, koji se našao na vrhu Billboardove ljestive Hot 100.

U samo dvije godine, 25 njegovih pjesama našlo se na Billboardovoj ljestvici Hot 100, što govori o tome koliko je uspješan bio, s obzirom na to da takvo što nisu postigli mnogi drugi glazbenici koji imaju dulji staž u svijetu glazbe od Juice WRLD-a.

 

 

Muziku podržava