Joss Stone izdala prvijenac DVD

Avatar
1347

Prvi DVD mlade britanske soul senzacije, Joss Stone, ovoga je tjedna objavljen u Hrvatskoj i već ga možete naći u najboljim glazbenim dućanima. “Mind, Body & Soul Sessions – Live In New York City” donosi snimku njezinog nastupa u klubu Irving Plaza, održanog 09. rujna ove godine.

Nakon tog nastupa, glazbeni kritičar New York Posta, Dan Aquilante zapisao je: “Joss je razvalila ovaj intimni klub. Svoju je glazbu izvela snagom gospel pjevačice i iznimno strasnim vokalom. Njezin je nastup zazivao sjećanja na rane dane Arethe Franklin ili nezaboravne nastupe tragične Janis Joplin. Iako je još vrlo mlada Joss zna kako privući svačiju pažnju i svojom energijom na noge diže i svoj bend i publiku“.

Osim snimke koncerta, na DVD-u se nalaze i spotovi za pjesme “Super Duper Love”, “Fell In Love With A Boy” i “You Had Me”, te mini-dokumentarac s nikad viđenim snimkama Joss na turneji.

Muziku podržava

Nova potvrda talenta i uspjeha talentirane britanke stigla je ovih dana i kroz nominacije za dodjelu nagrada Grammy, gdje je mlađahna zvijezda ugrabila velike tri nominacije: najbolji novi izvođač, najbolji pop vokal za “Mind, Body & Soul” album i najbolji ženski pop vokal za izvedbu pjesme “You Had Me”.

U međuvremenu Joss je nastupila i na dodjeli Nobelove nagrade za mir u Oslu, gdje je pozornicu djelila sa još nekoliko glazbenih zvijezda među kojima su bili Patti Labelle, Cindy Lauper i Tony Bennett.

Mind, Body & Soul Sessions Live In New York City

1. Super Duper Love (Are You Diggin’ On Me)

2. Jet Lag

3. Don’t Know How

4. The Choking Kind

5. You Had Me

6. Spoiled

7. Don’t Cha Wanna Ride

8. Victim Of A Foolish Heart

9. Less Is More

10. Right To Be Wrong

11. Fell In Love With A Boy

12. Some Kind Of Wonderful

13. Dirty Man (Acoustic)

Muziku podržava