Josh Homme u još jednom bendu!

domination
1702

Frontman Queens Of The Stone Age – Josh Homme i njegov dugogodišnji prijatelj, Chris Goss (producent i glazbenik koji je surađivao sa Stone Temple Pilots, QOTSA, Auf Der Maur, Kyuss, Ian Astbury, Scott Weilandom…) sviraju skupa, a 26. veljače održat će i svoj prvi koncert na festivalu Arthur Magazine nazvanom Arthurball. Bend su nazvali 5:15ers, a kažu kako ideja za time postoji već dugih 10 godina.

Cijeli projekt neće biti jednokratan, jer se osim koncerata spominje i studijski album, iako ni popularni dvojac još ne zna kako će zvučati. Goss kaže: “To će biti samo prvi koncert u nizu. Iako se fokusiramo samo na nastupe, razgovarali smo i o albumu. A kako ćemo zvučati? Ne znam još. Ali sam siguran da neće zvučati niti kao QOTSA ni kao Masters Of Reality (Gossov bend). Bit će tu puno improvizacije i možda neke obrade. Bit će to sve dosta artistički, ha ha!”

U međuvremenu, Josh Homme i dalje svira sa svojim drugim projektom Eagles Of Death Metal, dok Chris Goss pomaže pri snimanju novog albuma benda Unkle (na kojem sudjeluju i Homme i njegova zaručnica) i debi snimke Goon Moon koju radi sa bivšim basistom Marilyn Mansona i Perfect Circle – Twiggy Ramirezom.

Muziku podržava