Johnny Marr ponovo surađivao s Haven

Muzika. hr - Glasno i jasno!
766

Britanska skupina Haven, napravila je sjajan posao sa debi albumom “Between The Senses”. Album je, na krilima hit singla “Say Something”, prodan u Velikoj Britaniji u više od 150.000 primjeraka, i tako ih prometnuviši u nove uzdanice tamošnje rock scene.

Nakon uspješne turneje po Americi uletjeli su u studio i još pod utjecajem pozitivnog ‘feedbacka’ vlastitih prekomorskih fanova, snimili drugi album “All For Reason“. I ovog puta tu je svoje prste umiješao ex-The Smiths gitarist Johnny Marr, svojevrsni zaštitnik benda, osiguravajući njihovim pjesmama onaj završni melodijski sjaj po kome je njegov nekadašnji bend bio tako poznat.

Ne mogavši odoljeti snažnoj glazbi Havena, Marr je ovoga puta i svirao na par stvari, a u dvije se pojavljuje i kao ko-autor. No, tu naravno počinje i završava svaka veza sa The Smithsima, jer sve ostalo je u cijelosti djelo članova Havena, koji čine Gary Briggs (vokal/ gitara), Iwan Gronow (bas), Jack Mitchell (bubanj) i Nat Wason (gitara). Snažne, emotivne rock pjesme, zaštitni su znak i ovog albuma Haven, koje se nalazi u prodaji od 25. ožujka.

0 Shares
Muziku podržava