Johnny K. Palmer bit će jedna od zvijezda nadolazeće MAKK konferencije. Međunarodna autorska kreativna konferencija održava se od 28. i 29. studenog u MSU-u, a prvi dan konferencije proći će u znaku spomenutog glazbenog autora i producenta.

Hitmaker Palmer održat će predavanje naziva “Kako će pop glazba zvučati u 2020.?”. Osim što će prisutni moći čuti nešto o nadolazećim glazbenim trendovima, Palmer će udijeliti pokoji savjet o “kuhanju” hitova pa će otkriti koji je tempo pjesme garancija za uspjeh, kako napraviti refren koji će biti catchy i još mnogo toga. Također, svi prisutni isti će dan saznati može li Al zavladati glazbenim top listama, kako je folk postao turbo, tko su djeca s kolodvora YouTube, a raznovrsni sadržaj prvog dana konferencije zaključit će se s jednom glazbeno-biografskom premijerom.

Nadalje, Palmer neće imati isključivo jednosmjernu komunikaciju s publikom, nego će i drugi dan održati interaktivnu radionicu za sve autore i glazbenike pod nazivom “Words & Music”. U sklopu dvosatne radionice, svi zainteresirani dobit će teorijsku podlogu moderne pop glazbe, isklesat će svoje vještine pravljenja glazbe i teksta za pjesmu te će naučiti više o produkciji. Također, Palmer će otkriti kako pjesmu iz dnevne sobe plasirati na radijske postaje i streaming servise, kako joj osigurati budućnost u sustavu kolektivnog ostvarivanja prava te čemu služi “glazbeno brendiranje”. Ova radionica jedno je od događanja kojima će HDS ZAMP autorima servirati savjete za daljnji razvoj njihovih karijera.

Muziku podržava

Za one koji ne znaju, Johnny K. Palmer jedan je od najtraženijih mađarskih autora. Pisao je za glazbene zvijezde Universal Musica, Warnera i Sonya, a njegove pjesme nalazile su se i na švicarskim, austrijskim i njemačkim top listama. Nadalje, radio je i na X Factoru, The Voiceu te je napisao dvije pjesme koje su predstavljale Mađarsku na Euroviziji: “What About My Dreams” te “One for Me”. Uz to što je drugima pisao pjesme, nastupao je i sam s jakim imenima svjetske glazbene scene, kao što su Delirious, T-Bone, Jermaine Jackson, Kevin Max i Kirkin Franklin. Nedavno je izbacio stvar “CRYSTAL”.

Ako želiš biti dio MAKK konferencije, prijavi se na linku. Sve informacije o konferenciji možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

Muziku podržava