Joker fanovi napokon su došli na svoje. U kinima se prikazuje dugoočekivani filmski spektakl o najpoznatijem negativcu Gotham Cityja. Prije manje od mjesec dana, “Joker” je dobio Zlatnog lava na 76. Venecijanskom filmskom festivalu, a mnogi filmu Todda Phillipsa prognoziraju i prestižni zlatni kipić.

U čast Jokeru, izabrali smo najljepše murale s njegovim likom.

Muziku podržava

Što se filma tiče, trailer za film simbolično je objavljen na rođendan Heatha Ledgera. Nakon njega, Cesara Romera, Jacka Nicholsona, Marka Hamilla (dao glas Jokeru u animiranoj verziji) i Jareda Leta, došao je red na Joaquina Phoenixa, čija je gluma zaradila pohvale kritike.

Phoenix, koji iza sebe ima tri nominacije za Oscara, od početka je bio prvi redateljev izbor. “Mislim da je najbolji glumac. Dok smo pisali, imali smo njegovu fotografiju iznad kompjutera. Konstantno smo mislili: Bože, zamisli da Joaquin zbilja ovo odglumi”, izjavio je redatelj Todd Phillips, publici već poznat po trilogiji “Mamurluk”.

Vjerujemo da će Joaquin Phoenix svojim utjelovljenjem Jokera zasjeniti neke svoje glumačke kolege pa da ćemo uskoro imati mural i s njim kao Jokerom.

 

Muziku podržava