Jeste li pronašli svog Disco Ninju?

Edo Plovanić
1168

Maskota ovogodišnjeg Carnival Partya jest Disco Ninja, neumorni partijaner, zagovaratelj ludog provoda i borac za zabavu. Organizatori ovim putem pozivaju sve sudionike da i oni u ludoj karnevalskoj atmosferi pronađu svog unutarnjeg Disco Ninju te da u tom duhu odaberu i svoj CP karnevalski outfit.

Trud neće biti uzaludan: otkrivaju nam da će najbolje maske na Adamićevom gatu u subotu, 2.2., i nedjelju, 3.2., biti nagrađene vrijednim darom generalnog sponzora – Sony Ericsson mobilnim telefonima!

Specijalno izvježban team Disco Ninja će kružiti po Adamićevom gatu u subotu i nedjelju za vrijeme Carnival Partya, i uz pomoć Sony Ericssona slikati najotkačenije maske; slike će se zatim Photo Blogging tehnologijom slati direktno u galeriju na www.carnivalparty.com.

Muziku podržava

Na taj način nitko neće ostati uskraćen za CP experience – ljudi iz cijele Hrvatske i svijeta će imati priliku vidjeti u real timeu što se događa na Adamiću.

Slike maski će se također vrtiti u SE promotivnom šatoru na gatu a najbolje čak i u sklopu VJ-inga na velikim LED panelima pred 10.000 ljudi.

Carnival Party audio-vizualni spektakl počinje već u petak, 1. veljače, provjerite službeni site za potpune informacije.

Muziku podržava