Jay-Z uz posljednji ‘crni’ album najavio i ‘crnu’ knjigu

1248

Reper Jay-Z u intrvjuu jednoj radio stanici potvrdio je da će njegov sljedeći album biti i posljednji. Uz album trebala bi doći i pripadajuća knjiga. Još ranije Jay je najavio da će se njegov posljednji nosač zvuka zvati “The Black Album”, a izlazi kad i “The Black Book”. Njegovi zaposlenici u “Roc-A-Fella” probali su ga nagovoriti da promjeni odluku, ali Jay je odlučan kaže da se želi posvetiti glumi i nekim drugim područjima businessa u koje je tvrtka “Roc-A-Fella” već krenula (za sad je najpoznatija njegova linija odjeće).

Važan dio Roc-A-Fella je izdavački, odnosno pronalaženje mladih talenata i pružanje mogućnosti snimanja albuma. Jay-Z se ostavlja mikrofona i da bi na sceni napravio mjesta za nedavno potpisana imena M.O.P. i Diplomats.

Ipak, prije nego što objesi mikrofon o klin Jay-Z bi mogao ostvariti jednu zanimljivu suradnju s 50 Centom. Naime, govoreći za MTV 50 Cent je izjavio da bi dva poznata njujorška repera mogli na zajedničku turneju početkom srpnja. “On ima cijelu seriju ploča i 40-tak minuta može izvoditi samo svoje singlove, tako da ću njemu prepustiti glavnu ulogu na koncertima” – kaže Cent. Dakle, Jay-Z još treba potvrditi svoj nastup, a Lil’ Mo je već sigurna sudionica šhowa koji obećava 50 Cent. Cent je još izjavio da su on i Jay izašli s nekoliko novih ideja o snimanju zajedničkog albuma, ali ništa detaljnije nije objasnio.

Muziku podržava