JabbaTon opet u akciji

841

17. 12. u zagrebačkom KSET-u Jabba Crew predstavlja četvrti po redu JabbaTon na kojem, kako kažu, nude se osim mirovanja… Za zagrijavanje će se pobrinuti Nesho i Kokni, a uz Jabba rezidente nastupit će i posebni gosti: Venom iz Osijeka, Zeegah – human beatbox iz Slovenije te Peewee – bboy iz Zagreba.

Za vizuale se brine Liik. Upad je simboličnih 15 kuna, a početak veselice u 21:00. Ponešto o gostima slijedi u nastavku najave, a detaljnije informacije naći ćete na www.jabba-crew.com, www.geer-online.com i www.kset.org.

Davor Venom – dolazi iz Slavonskog Broda, no trenutno živi i studira u Osijeku. Bavi se DJ-ingom od ’95. Uzor mu je bio DJ Fresh Jay koji je još na DMC ’91. branio boje bivše Jugoslavije na svjetskom prvenstvu za scratch DJ-e. 1998. Venom se uključuje u svijet elektronske glazbe najprije house, a zatim i techno. Kao prvak Hrvatske odlazi u London na “Technics DMC 2000. World DJ Championship” kao finalist medu 24 scratch DJ-a koji se bore za naslov svjetskog prvaka. 2001. ulazi u organizaciju ‘urbansquad.net’. Pobjedio je na Lucky Strike “I Choose My DJ” natjecanju u Zagrebu, na DMC prvenstvu Balkana održanom u Osijeku te Heineken Thirst natjecanju 2005. u Primoštenu.

Muziku podržava

Zeegah – dolazi iz Ljubljane, a na njega su utjecali razni glazbeni stilovi (hip-hop, drum’n’ bass, techno…), što pokazuje i u svom nastupu.

Peewee – je student 2. godine FER-a, u slobodno vrijeme bavi se plesom. Omiljeni plesni stil mu je electric boogie (popping). Plesom se počeo baviti sredinom 1999. godine u plesnom klubu Megablast s kojim je postigao uspjehe na domaćim i inozemnim natjecanjima kao plesač i koreograf. Voli sve što vole mladi. U budućnosti se vidi na Marsu.

Muziku podržava
Stisni