Odlični Atheisti

  1477

  Atheist Rap

  35Kn – 45Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 24.1.2008. @ 20:00
  Mjesto održavanja: KSET Zagreb , Unska 3

  Kad sam čuo da Atheist Rap dolazi u Zagreb, očekivao sam da će koncert biti u Boogaloou, PAUK-u, ili nekom trećem, malo većem klubu, tako da sam ostao zatečen kad sam čuo da je svirka KSET. Zatečen, ali oduševljen tom idejom…

  Došao sam u KSET s malim zakašnjenjem, taman dok su izvodili “Sarajevo“. Gužva unutra je bila ‘prebolesna’, a o količini vrućine u KSET-u ne treba ni pričati. A tek je prvi mjesec…

  U početku su Atheisti imali velikih problema s razglasom, no kad su promijenili problematični kabel, sve je krenulo po starom, odsviravši svoje najveće hitove kao što su: “Zapadna Evropa“, “Pritilend“, “Fatamorgana“, “Tetoviranje“, “Odlazim“, “Stvar za živi album“, “Dr. Pop“, “Igraš grubo“, a izveli su i dva bisa.

  Publika je bila već standardno odlična, svi su uglas pjevali sve stvari, a u jednom trenutku je poganje doguralo skoro do šanka. Šteta što su imali problema s razglasom na početku, no još jednom su Atheisti pokazali da su jedan od najomiljenijih srpskih bendova kod nas.

  Oni su i dokaz da bend može dobro i uspješno gurati radeći punk albume, i da nije nužno poput Hladnog piva raditi kompromise na način da od punk benda postaneš sladunjavi pop rock bend.

  Muziku podržava

  Ako je to cijena da bi dobivali Porine i još kojekakve druge razne nagrade, onda neka i dalje tako nastave, a prava publika će uvijek znati procijeniti kvalitetu, bez obzira u što ona ‘upakirana’ bila.

  foto: matej grgić
  Fotografije s koncerta objavljene su u našoj foto galeriji.

  Muziku podržava