Na telki sve izgleda bolje

  2278

  Kontroverzna reperica Lil’ Kim na subotnjoj je pressici, koja je zbog ‘više sile’ kasnila preko tri sata, uz razgovor o novom albumu, knjizi koju je napisala (piše?) i seksualnim navikama obećala i nezaboravan provod svima koji dođu na njen zagrebački koncert u nedjelju. No…

  Aquarius klub se pokazao kao odličan izbor jer Kim očito nema u Hrvatskoj tako veliku fan bazu poput Snoop Dogga koji je s lakoćom napunio i veći prostor. Usprkos multiplatinastoj nakladi, klub je ostao poluprazan ili polupun, vi izaberite.

  Publiku je pokušala zagrijati mlada zagrebačka reperica Ayla, prilično uvjerljivim nastupom s dobro uigranom koreografijom. Ayli je pripala čast da nastupa kao predgrupa Lil’ Kim na sva tri nastupa mini turneje po Hrvatskoj.

  Publika se dobro zabavljala iščekujući sisatu Kim, a za odvraćanje pažnje od turntable ekshibicija poslužile su tri go-go plesačice. Oko ponoći Nered se popeo na stage i najavio drugo ukazanje.

  U pripijenim kožnim hlačama Lil’ Kim izazvala je euforiju srednjoškolaca u prvim redovima. Na repertoaru su se našle stare stvari te pokoja posuđena poput Beyoncine, ili “Lady Marmelade” koju je u ‘obradi’ pjevala s Pink, Mya i Augilerom.

  Muziku podržava

  Glazba nije bila nešto posebno, no stvarno joj se mora priznati da je zabavljačica. U pauzama je s publikom dijelila svoja iskustva o vremenu provedenom u zatvoru i ostalim životnim pogreškama.

  Pred sam kraj 40-minutnog nastupa mala diva pozvala je sve da se popnu k njoj na stage. Ples po stolovima noć prije u Ludnici, očito je imao jak utjecaj na Kim.

  Mlađa publika nije imala zamjerki, pogotovo nakon što su imali priliku pjevati s Kim na stageu, dok je starija ekipa ostala malo razočarana kratkim nastupom.

  Dobar glas, dobar stas, no na MTV-u sve nekako izgleda bolje i glamuroznije.

  Tekst: Viktor Nenadić
  Foto: Iva Jila Mahalec

  Muziku podržava