Dobra žurka Bad Copya u Vintageu

  1065

  Bad Copy + Tibor

  40Kn – 50Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 26.2.2016. @ 22:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Troje 43/23 barabica iz beogradskog hip-hop sastava Bad Copy sinoć je priredilo kvalitetnu žurku za zagrebačku publiku u Vintage Industrial Baru.

  Kraću satnicu za otvaranje ove večeri dobio je Tibor, član Dregermajster Crewa, koji je nedavno izdao svoj debi album “Pacino”.

  Za vrijeme njegovog okupiranja stagea borili smo se s nepodnošljivom gužvom pred garderobom, tako da smo njegov nastup nažalost svega letimično popratili.

  Ajs Nigrutin, Timbe i Sky Wikluh, standardno u svom elementu, zabavljali su i sami sebe, ali i sve oko sebe s već dobro znanim spaljenim rimama i bitovima.

  Koncert je bio rasprodan, što je i bilo za očekivati, ako ništa drugo onda na temelju prethodnih nastupa u Zagrebu. Očigledno je da zagrebačka publika super prihvaća urnebesni beogradski humor i pjesme ove trojice zajebanata.

  Na set-listi su se našle i stare i nove stvari, a logično, najviše su ih skinuli upravo s aktualnih “Krigli“. To je ujedno i povratnički album, odnosno prvo studijsko izdanje nakon albuma “Najgori do sada” iz 2006. i pauze sastava koja je uslijedila dvije godine kasnije.

  Već sa starom pjesmom “Uno, duo, tre” krenulo je masovno oduševljenje i pjevanje odlično raspoložene gomile koja je s poznatim triom pjevala stihove svih pjesama, od samog početka do kraja giga.

  Muziku podržava

  Najbolji momenti su bili za vrijeme novijih pjesama “Ljubav ili pivo“, “Sranje u cevovod“, “Reperske fore” i “Prestajem da pijem”, ali i za vrijeme “Džastin Biberi“, “Esi mi dobar“, “Vodio sam devojku na soju” i “Metalac” za vrijeme kojih nema tko nije repao, pjevao i dobro se zabavljao.

  Našla se tu i “Posle 10” s kojom su iskritizirali zakon koji zabranjuje kupnju alkohola nakon 22 sata. Doduše, u pitanju su uvijek i neke neozbiljnije teme, ali je odlična njihova frustracija oko istih i simpatičan način na koji nam ih prenose.

  Osim aktualnijih, niz su nadopunili i s nekim starim stvarima kao što je primjerice “Jedna buksna“, “Vinjak” i “Žurka“. Očekivano, naglasak je bio najviše na aktualnim “Kriglama”, što se pokazalo kao dosta dobar izbor.

  Svo trojica su imali blistave trenutke ove večeri, ali Ajs je u svakom slučaju standardno ostavljao najveći dojam. Razlog tome je prvenstveno njegov karakter i pojava koja na stageu plijeni pažnju kako vokalno, odnosno specifičnom bojom glasa, pa tako i kretnjama te izgledom općenito.

  Interakcija s publikom je bila na nivou, trojac je odlično usklađen, jedino su mogli i trebali uvrstiti još koju pjesmu u repertoar. Ako ništa drugo onda zbog jako dobro raspoložene hip-hoperske populacije koja zna na pravi način pokazati koliko su dobri domaćini.

  Muziku podržava