‘Izvanredna’ Akustika u Rockmarku uz Rebel Star

918

Nakon gotovo tri godine skupina Rebel Star ponovno se vraća u Zagreb i tim povodom će održati čak dva nastupa u jednom danu, od kojih je jedan u sklopu ‘izvanredne’ subotnje Akustike u Rockmarku.

Upravo će ove subote, 4. veljače, Milan Glavaški i Atila Prikler u ranim poslijepodnevnim satima nastupiti u akustičnoj formi i predstaviti pjesme s dva prethodna izdanja, kao i ponešto novog materijala. Nakon opuštene akustične svirke u Rockmarku, navečer će zasvirati na rođendanskom slavlju web-stranice Terapija.net, u nešto bučnijem americana izdanju.Rebel Star svoje korijene vuče iz bendova Eva Braun i Popcycle, a u ovom obliku djeluje od 2006. godine i iza sebe ima dva studijska izdanja, koja besplatno možete preuzeti na njihovoj službenoj stranici.

Već spomenuti duo Milan Glavaški i Atila Prikler na jedinstven način spaja prastare gitare, klavijature i bubanj sa modernom produkcijom i energičnom svirkom, a u Rockmarku će nastupiti uz akustičnu gitaru, mini verziju bubnjeva i ponešto udaraljki.

Muziku podržava

Početak izvanredne subotnje Akustike je u 13 sati, a ulaz je slobodan. Nakon kavice na špici, navratite na akustičnu svirku u Rockmark.

Rebel Star – web | Facebook | YouTube

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava